View Single Post
Staro 01.05.2017., 21:25   #9
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
morao si tako povadit podatke tj video i bok
al i neeee
ti si isao stavljat disk u komp.. malo čeprkao sa windows programima.. i to je to
sad nemas ništa
recovery mislim da nemozes na tome napravit.. ali .. ima tu pametnijih pa neka se izjasne
Aaaa jbg... na greškama se uči.... doduše bolje na tuđim nego na svojim, ali šta je tu je.

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Mozda... koliko brzo se moze pregedavati snimka ? Ako mozes pustat snimku ubrzano recimo x12 a vjerujem da mozda moze i brze onda tu snimku mozes snimiti sa video outputa tj. jedan dan se snimi za 2h u slucaju x12 brzine.

Taj snimak ako pustas recimo na kompu sa bilo kojim player-om samo usporis brzinu gledanja x12 da bi gledao snimak u realnom vremenu.

Ovako nesto ako imas na tom snimacu HDMI output:

http://www.ebay.com/itm/New-PCI-E-HD...3D322452810133
Nisam siguran na koliko se može ubrzat snimka, čini mi se x8 ali sad mi to ne vrijedi, ali svakako hvala na savjetu.

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Tako da:
- hdd vratiš nazad u DVR (šta si vjerojatno već napravio)
- ako ga DVR "ne vidi" treba odraditi inicijalizaciju pri čemu će ga formatirati i ponovo koristiti kao prije

Jasna stvar da su prethodne snimke otišle u vjetar.
Nije sigurno (treba precizno utvrditi), vjerojatno se koristi neki od Linux formata (Ext2/3/4) + moguće neko šifriranje + treba utvrditi tip / format video zapisa.
Je, u pravu si, pokušao sam ga vratit, i DVR ga ne vidi.
Ok, ako ga formatiram, ako pokušam vratit podatke sa GetBackData i sličnim programima snimke, postoje šanse da dobijem barem 50% snimki?
Dr_faca je offline   Reply With Quote