Citiraj:
Autor dadoremix
morao si tako povadit podatke tj video i bok
al i neeee
ti si isao stavljat disk u komp.. malo čeprkao sa windows programima.. i to je to
sad nemas ništa
recovery mislim da nemozes na tome napravit.. ali .. ima tu pametnijih pa neka se izjasne
|
Aaaa jbg... na greškama se uči.... doduše bolje na tuđim nego na svojim, ali šta je tu je.
Citiraj:
Autor silver_tip
Mozda... koliko brzo se moze pregedavati snimka ? Ako mozes pustat snimku ubrzano recimo x12 a vjerujem da mozda moze i brze onda tu snimku mozes snimiti sa video outputa tj. jedan dan se snimi za 2h u slucaju x12 brzine.
Taj snimak ako pustas recimo na kompu sa bilo kojim player-om samo usporis brzinu gledanja x12 da bi gledao snimak u realnom vremenu.
Ovako nesto ako imas na tom snimacu HDMI output:
http://www.ebay.com/itm/New-PCI-E-HD...3D322452810133
|
Nisam siguran na koliko se može ubrzat snimka, čini mi se x8 ali sad mi to ne vrijedi, ali svakako hvala na savjetu.
Citiraj:
Autor Nikky
Tako da:
- hdd vratiš nazad u DVR (šta si vjerojatno već napravio)
- ako ga DVR "ne vidi" treba odraditi inicijalizaciju pri čemu će ga formatirati i ponovo koristiti kao prije
Jasna stvar da su prethodne snimke otišle u vjetar.
Nije sigurno (treba precizno utvrditi), vjerojatno se koristi neki od Linux formata (Ext2/3/4) + moguće neko šifriranje + treba utvrditi tip / format video zapisa.
|
Je, u pravu si, pokušao sam ga vratit, i DVR ga ne vidi.
Ok, ako ga formatiram, ako pokušam vratit podatke sa GetBackData i sličnim programima snimke, postoje šanse da dobijem barem 50% snimki?