Niste me skužili. Nemam ništa protiv švapskih auta. Niti onih koji ih voze. Dapače. Ali ne kužim ovo. Kod nas ekipa koja ima love (dakle ne golf ekipa već A8, GLC i sl ekipa) u 90% slučajeva kupuje neki veliki audi, mečku, SUV neki švapski. Nema "egzotike" na cestama. Di je Aston, GT, 350Z, GTR, itd itd... pa bar MX-5 je bilo haha, Giulia još i bude....
@Dottore- ma ne tiče me se...samo zapažam, pitam se...zanimljivo je kako kod nas nema baš egzotike a u nekim slučajevima su i bolji auti i tu negdje cijenom...od ovog kaj se kod nas vidi na cesti..od skupljih auta...Ti si spomenuo neke "consumer aute". Pisao sam o skupljim autima...o ekipi koja može birat (cjenovno) kaj da uzme i onda uzme audi ili mečku i sl...
Kad smo kod toga prije par godina sam bio u Međugorju i sad se tamo može naći Lexusa i sl...ima ih dosta...nisu samo mece ko prije...
Citiraj:
Autor fanATIk
Možda se čovjeku ne sviđa skučenost u alfi. Kad rade aute za kepece. 
|
Kakva skučenost? Kaki kepeci. Imao sam Giuliu na testu (2.2 ) i auto je brutala i ima mjesta za vozača sasvim dovoljno. Ja nisam visok (180) ali stao bi i viši vozač bez beda.