View Single Post
Staro 30.04.2017., 19:11   #2713
Alvin
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne znam kako da više nacrtam da fotoaparat nije video kamera i ako hoćeš snimati bez grijanja i pregrijavanja da kupiš video kameru.
Kupio sam 80d i nikada se nije pregrijao, nikada. Nikada se nije pregrijao niti M, niti 500d. Jel 80d onda video kamera? Jel panasonic , Oly video kamera?
Citiraj:
Od malog EOS M-a očekuješ da ima performanse aparata za sport. Neće moći...
Od fotoaparata očekuješ da će snimati video koliko bi ti htio. Neće moći...
Opet guraš sugovorniku riječ u usta.
500d nije fotoaprat za sport, to je tijelo iz 2008g vrlo limitiranih AF mogućnosti s iznimno malim Burst ratom i buferom. Definitivno nije aparat za sport niti ne očekujem da to bude......
Citiraj:
Čekaj...ti si ozbiljan?! 150mm macro objektiv je neupotrebljiv za bilo što što se kreće. Čestitam, Kolumbo, otkrio si toplu vodu.
.....Ipak, 500d i sigma 150mm macro objektivom sam mogao slikati klince na nogometu, uz ograničenja naravno. S M serijom to nije bilo moguće i to ne samo s 150mm macro nego i s 70-200 f/4. AF na M za to bez obzira o kojem je objektivu riječ bio je neupotrebljiv
Citiraj:
a sad odmah staneš s komentiranjem ovdje, jer se sad već žešće sramotiš.
Nema problema stati ću, u stvari već sam ti na lijep način pokušao reći da nisam raspoložen za raspravu s tobom. Ovo je razlog. Nadam se da opet nećeš napisati "zašto se osječaš prozvan"
Vidiš ja sam slikao s navedenim objektivima na više tijela i radim usporedbu, ti nisi s niti jednim objektivom od navedenih slikao na tim tijelima ipak upoznat si s rezultatima. Ne samo da si u tome ulitimativan arbitar nego si otišao i korak dalje, ti si u stvari meni držao lekcije iz elektronike i elektroničkih komponenti. I tu si mi očitao bukvicu. Bravo
Rezimirajmo;
Nakon argumentiranih kritika prema Sonyu optužio si me da kritiziram samo Sony, prebacio si temu na Canon M koji je dobio isto tako argumentiranu kritiku ali si valjda očekivao da ću stati uz branik Canona pa opet sugovorniku strpao riječ u usta i uredno opet napao sugovornika na osobnoj razini. Iako sam priznaješ, nikada nisi koristio M s adapterom.

Priložio sam yt videa kako radi A6500 s adaptiranom 50-100mm te kako radi 7D s istim objektivom. Ne radi isto, niti približno. Isto to se može očekivati i na M seriji izuzev M5. Neki objektivi će raditi bolje neki lošije ali pad u performansama AF pračenja će biti značajan i očekivan.
Alvin je offline   Reply With Quote