View Single Post
Staro 30.04.2017., 14:07   #3842
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Hvala but.. danas ne radim pa sam isprobao još stvari koje sam mogao. Gledao boks koji je sinoc bio, prvo stavio na ovaj ext hdd koji imam, sve u redu prvih 5 min i onda trzanje. Kopirao isto to na još tri razlicita usb sticka, na svakom isto, trza. Probao u oba usb utora na playeru i isto, prčkao po onim video postavkama, probao sa i bez onog "always" za refresh rate, ali ništa.

Na kraju otišao u file manager na playeru (izašao iz Kodi-a, znači baš androidov file manager) i našao file od borbe i pokrenuo u najobičnijem video playeru (tako se bas i zove "Video player") i ni trzaja.

Dakle, ipak je do samog Kodija, ali znam da je negledljivo postalo od kad sam update-ao na Krypton, a na Jarvisu je bilo tu i tamo trzanja, ali ne tako primjetno tako da ću definitivno vratit na Jarvis za sad, a dalje isprobat neke druge playereve.

Imaš možda još nešto da bi mogao probati?
Probao i CEMC i SPMC i oboje trza, pretpostavljam jer su obojica napravljeni od Kodi-a, probao još i movie player koji je instaliran na A95x originalno i na njemu isto nema trzanja.