View Single Post
Staro 29.04.2017., 14:36   #314
realmadrid
Premium
Moj komp

realmadrid's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Konačno se odvažio i zaigrao Andromedu i....uopće nije loša. Igram sa default Scott Ryderom i lik mi je solidan. Pribojavao sam se da će mi to što je "klinac" pokvariti iskustvo, no baš naprotiv - uklapa se u cijeli koncept solidno. Cijela ideja migracije u novu galaksiju mi se sviđa i u Andromedi imaš onaj feel da nisi doma, da si stranac što mi je super. Hrpa ljudi se žali na skeniranje svega i svačega, no meni to ne smeta - što bi drugo radio u nekoj totalno nepoznatoj galaksiji nego skenirao svakakve biljke i organizme koje tamo pronađeš. Automatski cover sustav i nije toliko loš - navikneš se i igra se bez problema. Trenutno igram sa old school soldier Ryderom koji možda i nije najzabavniji u combatu (kao primjerice biotic), no tu je jetpack koji razbije ''dosadu'' i digne borbu na drugu razinu. Verzija igre je 1.04 znači prije peča sa "šminkama" tak da animacije lica su ponekad stvarno očajne no ubiti mi to ne umanjuje zabavu i feel dok igram igru. Squadmateovi se naravno ne mogu uspoređivati sa onim iz trilogije no treba im dati šansu jer i oni imaju svojih trenutaka.
realmadrid je offline   Reply With Quote