View Single Post
Staro 29.04.2017., 12:18   #3832
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Umjesto da trolas bez veze probaj naci razlog zasto ne radi!
Sta mislis, da li su ti portovi uopce namjenjeni za pokretanje externog diska? Posto box dolazi sa adapterom od 2A... za pretpostaviti je da nisu.
Mozda imas govno od diska?

Koji je to disk ili ladica? Vjerovatno Externom disku fali struje, trza jer mu je 500mA vrlo malo. Pogotovo ako zahtjeva 1A... to nece raditi dobro. Jedino WD passport serija meni provjereno radi na apsolutno svim boxevima koje sam imao. Mozes ga spojiti i na mob Ako on ne radi, vjerovatno nece ni drugi
Uopće ne trolam, sad sam odjednom trol jer sam opet tražio link za libreelec umjesto da ga tražio par stranica iza (zbog ovoga sam i htio stavit libreelec da isprobam). Tražio sam rješenja po netu i ništa nije uspjelo, i ti si me uputio da probam neke stvari i isto nisu uspjele. Jesu li ti portovi uopće namjenjeni za pokretanje externog ne znam, ali znam da mi je jednu večer film trzao, a sutra dan kad sam išao testirati sa više filmova taj isti film je bez trzaja radio, sad, kako jedan dan normalno radi, a jedan ne nemam pojma. HDD je ovaj: https://www.amazon.com/Transcend-Sto.../dp/B00GN5K2J0 i koliko znam nije smeće.

Ne znam, razmišljam uzeti ili novi 3.5 hdd sa napajanjem ili možda raspberry pi čak ako ništa ne uspijem riješiti.

Postoji li kakav USB produžetak, a da jedan kabel ide u struju za napajanje za ovakve stvari?