Citiraj:
Autor Tvrdi
Primjetio sam da je generalno središnji dio konzole (most) malo preblizu desnoj nogi vozača. Praktički se noga oslanja na taj most. Po meni to nije najsretnije odn. najudobnije rješenje. S druge strane mjenjač je bliže vozaču.
|
Nisam primjetio, odnosno nemam nikakvih problema s time.
Dok ne uhvatim priliku za koju fotku, Active Driving Display u akciji, FL (2017) verzija je u boji:
- Tempomat i senzor mrtvog kuta koji se prikazuje ne samo na retrovizoru već i tu (3 crtice odnosno luka s lijeve strane)
- Tempomat i iznad njega navigacija
U desnom gornjem kutu je trenutačno ograničenje brzine, očitano s navigacije. Bio sam skeptičan prema tome, ali čim prođeš znak prešalta se na novo ograničenje. Zasada nisam još naletio, ili barem primjetio, dio ceste u ZG gdje je nagli pad ograničenja brzine a policija bi mogla biti u zasjedi s radarom a da mi je pokazao krivo. Tipa skretanje na savsku s avenije, iz smjera zapada tamo preko puta micronisa gdje je IIRC 50 ograničenje i često stoje, tamo sam zaboravio pogledati dal točno očitava jer navigacija može kasniti koju sekundu dok skuži da si se odvojio skretanjem u desno...