View Single Post
Staro 28.04.2017., 17:46   #5940
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Penali su ti još uvijek kakvi su i bili, ništa se nije promjenilo.

Što se tiče ugovora i poboljšanja brzine to je normalno, barem po meni jer potpisao si jedno na 24 mjeseca i nemaš što tražit novu promociju. Najbolje da ti sad i visu sa 500kn ili Samsung pošalju nakon ne znam koliko mjeseci od potpisa jer je to tek sad došlo u ponudu.
Ne bi li bilo logično da, dok sam pod ugovorom, imam za te novce istu brzinu interneta kaoci oni koji tek potpisuju ugovor? Nakon isteka ugovora je druga priča, jasno da te moraju nekako privući i prisiliti da potpišeš, ali dok sam pod ugovorom, nije baš korektno da netko tko tek potpisuje dobiva duplo brži net i više programa za iste novce. Pogotovo obzirom da im već peti put potpisujem ugovor, cijela zgrada, dapače.
Ne grebem se za 500kn, nit mi treba mobitel, a trenutnih 50Mbit mi je višnego dosta isto kako mi je bilo dosta 20 do nedavno. Samo govorim o tome da nije korektno i da nikad nemam nikakvih pogodnosti ni za što. U usporedbi, Tele2 mi non stop nudi nekakve pogodnosti i dodatne oakete i ne znam ti šta, stvari kojih nema u sližbenoj ponudi jer sam od samih početaka kod njih ns pretplati. Samo se o tome radi, korektnosti i zadržavanju i tako reći zbrinjavanju postojećih dugogodišnjih korisnika.
Atrax je offline   Reply With Quote