Svaki put kad ja produljim ugovor sa Bnet, oni nakon par mjeseci poboljšaju ponudu tj brzine i onda netko tko u tom trenutku potpiše ima za iste pare duplo brži internet.
Deset godina sam u Bnet, da bi mi ikad išta ekstra ponudili kada sam pitao, nema šanse. A sa internetom sto problema otkad je nova oprema, kao i kod većine.
Dok sam bio u Tcom na MaxADSL, uredno su mi povećavali brzine kako su povećavali pakete, bez ikakve doplate i pitanja, dok sam bio pod ugovorom.
Zadnjih mjesec dana je i sa TV problem, kasni zvuk u odnosu na sliku, na nekim programima jako, na nekima manje. Restart ona dva uređaja kod TV(nemam pojma koji je za šta) ne pomaže ništa, pomogne malo to što prebacim program pa se vratim na taj koji sam gledao.
Za to ih još nisam ni zvao, mislim si možda su opet radovi neki pa će prestati, ali sad već to predugo traje.
Kakva je situacija sa penalima za raskidanje ugovora, jel još provideri deru tu ili više toga nema? Tu su se nešto mijenjali zakoni po tom pitanju ako se ne varam, ili to samo kod mobilnih operatera?
Iz Iskona su me pred godinu dana vrbovali, imali su tad praktički istu ponudu kao Bnet, ali sam ipak potpisao Bnetu jer sam do tad bio zadovoljan i opremom i uslugom, sad više baš ne toliko.
Baš nekako sve više frustracija sa Bnet, nisu nikakvi katastrofalni problemi, ali svako mslo nešto novo, a internet tj wifi će biti uvijek problem dok si sam ne kupim jači wifi AP. Ajde da sam zahtjevan korisnik al fakat, spojen komp na žicu, dva mobitela na wifi i povremeno kakav laptop ako imam fuša, u stanu od 60 kvadrata.
Ne tražim i ne očekujem puno, samo da ne moram svaki dan resetirat jedan od 14 uređaja koje su mi dali.
Danas ću ih zvati vezano uz TV problem, bsrem ds to riješim... A ako mi kažu da je problem u TV ( kak su mi rekli i za komp kad sam se žalio na internet i wifi), platit ću kakve god penale i idem ća.