Osim ako nije poznanik, te spike oko dogovora najčešće završavaju izmotavanjem i prevarom. Prošlo je vremena ali... kolegu iz firme drugi kolega iz firme udario na parkingu (imamo i rampu tako da ne može bilo tko na parking) i niti cedulje, poruke ili nečeg trećeg...
Citiraj:
Autor Tvrdi
Dok mi je mazda bila u servisu malo sam posjedao u nove mazde. 3ca je super ali recimo malo mi je čudno to kaj ima samo jedan cajger. 6ca je bila u nekoj jačoj opremi sa full kožom unutra i to izgleda dobro. Svi novi modeli imaju sad neku "roleticu" kojom se zatvara prostor za čaše što je jako fora rješenje. Onaj displey napred i dalje malo previše strši, malo ubija dojam. CX-3 je zanimljiva ali ja ne volim te male SUV aute. Unutra nema baš puno mjesta, gepek je minijatura....prostor za noge je još više skučen, desnu nogu mi priklještio most kokpita (a već je lagano na minimumu i kod 3ce, nove i stare)....
|
Mazde imaju drugačiji display ovisno o paketu opreme. Jedan za Emotion, drugi za Challenge i Attraction, i treći za Revolution i Revolution Top.
Na staroj Challenge imao sam i rev counter i brzinomjer. Rev counter je bio u lijevom prozoru (digitalni) a brzinomjer je bio analogni. Sada na Revolutionu mi je brzinomjer samo digitalni dok je analogni u brojčanik u sredini zapravo rev counter. Brzina se očitava samo digitalno, dolje desno na brojčaniku i gore na HUD-u. A lijevi prozor je samo za promjene brzina (kada mijenjati i u kojoj si trenutno).
Redizajn središnje konzole je samo dio promjene na FL verziji - meni odličan. Iako nisu puno mijenjali radi el. ručne sad se čini da ima puno više mjesta. A ta roleta je i meni super.
Najveće promjene na novoj FL su baš kod vozača - novi volan, još udobnija sjedala i središnja konzola.