Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.04.2017., 11:21   #28668
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Valjda E120?
E12 ili E120, obe su oznake u opticaju s tim da se E12 češće koristila. Nego, sjedio sam u Toyoti CHR i izgleda da se toyota nikak nemre riješit svog glavnog problema a to je relativno mali prostor u autu, posebno zadnja klupa. Inače auto ovak izvana je zanimljiv. Dok je recimo nova corolla još jedan dizajnerski fijasko. Opet onaj "What they were thinking?" iliti WTF efekt.
Jučer sam na cesti vidio novu crvenu Mazdu 3 (HB verzija). Stvarno je prekrasna. Izgleda da i ta crvena ima neki perla efekt koji se kao i kod perla bijele kuži samo uživo (na slikama nikako).
Dok mi je mazda bila u servisu malo sam posjedao u nove mazde. 3ca je super ali recimo malo mi je čudno to kaj ima samo jedan cajger. 6ca je bila u nekoj jačoj opremi sa full kožom unutra i to izgleda dobro. Svi novi modeli imaju sad neku "roleticu" kojom se zatvara prostor za čaše što je jako fora rješenje. Onaj displey napred i dalje malo previše strši, malo ubija dojam. CX-3 je zanimljiva ali ja ne volim te male SUV aute. Unutra nema baš puno mjesta, gepek je minijatura....prostor za noge je još više skučen, desnu nogu mi priklještio most kokpita (a već je lagano na minimumu i kod 3ce, nove i stare)....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 28.04.2017. u 11:31.
Tvrdi je offline   Reply With Quote