Jučer telefonski produljio ugovor 3d paketa...
znači stari 3d paket prelazi u novi Turbo 3d, ostaje mi uključena usluga proširenog programskog paketa za TV koju sam imao i dosad...
Rekli su da tehničari moraju doć prominit receiver za tv i stavit novi, da bi mi slika tribala bit bolja (otom potom, nevidin zašto bi bila bolja slika na programima jer valjda im je isti signal, eventualno novije sučelje šta imaju na novim receiverima pa lipše izgleda meni i to) i da bi triba imat snimalicu...
I umjesto brzine "do 70Mbit/s" dali su "od 84 do 120Mbit/s" na moje inzistiranje neke dodatne pogodnosti... pita san prvo za mobitele jer znam da su djelili njih, a kad je čovik reka da su istekle zalihe, pitO za veću brzinu umjesto toga

skromno

al eto može se izvuć neka pogodnost uvik kroz razgovor s prodajnim agentom...
znači produljen ugovor za 2 godine, Turbo 3D paket do 120Mbit/s, prošireni tv paket (inače ova usluga dođe 50kn misečno, zato i ovaj račun ispada veći), i free zamjena receivera, s pdv-om sve skupa 248kn misečno... i nek uspostava poziva za telefon izađe 15ak kn mjesečno, opet račun ne prelazi 270kn... u usporedbi s konkurencijom daleko najpovoljnije... usprkos povremenim štekanjima neta šta se zna desit jer često rade nešto, ja zadovoljan s potpisanim