Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.04.2017., 23:09   #28656
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
[QUOTE=MAGARAC;3054207]
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
@Tvrdi Nisu ništa ujebali, to su jednostavno starije generacije motora...onda je bilo normalno da ti jedan 1.4-1.6 troši oko 10ke i da nejde s mjesta....:P
Nije baš da ne ide s mjesta. 11.5 sekundi nije baš tak tromo. Trenutna situacija je takva da sam si mogao priuštiti polovnjaka s prilično ograničenim budžetom. Ali ionako 95% vremena vozim po gradu, često s djecom, pa mi stavka performanse nije tak bitna. Potrošnja isto tak nije tak bitna jel radim godišnje nekih 11tkm...Mogao sam ići na klasu ispod pa za te pare ubost fiestu ecoboost 120ks ali to nema smisla u mom slučaju...

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Jbg to sad opet ovisi dal je ljeto ili zima, gume i ostalo. Po meni bez problema ispod 8 prosjek kroz godinu.. Vozio sam tu 2.0 trojku i nije mi bas ostala u nekom super sjecanju.. Kod tog motora je dobro kaj ima 200Nm na niskim rpm za benzinca, ko neki mali sestak.
Da..ja sam više pisao o potrošnji isključivo po ZG, dakle špica, grad, i to uz prilično neekonomičnu vožnju odn. često vrtim u visokim....onda 9l za klasični atmosferac s ne puno konja i nije tak loše.....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 27.04.2017. u 23:30.
Tvrdi je offline   Reply With Quote