I na Windowsu, ovisno o postavkama, možeš dobiti gotovo instantno buđenje iz sleepa i nastaviti gdje si stao. BTW, fakat ne bih htio da ovo ispadne flejm
Što se zvučnika tiče, nisam ih čuo, ali siguran sam da su bolji od consumer Windows based laptopa tog ranga i cjenovne kategorije. Business serije Windows based laptopa su još gore po tom pitanju.
Čudno mi je za taj Dell da je baterija koma. Dobro, ovisi o kojoj je riječ. No da je bio najskuplji (ak je koštao oko 20k kuna iz glave), vjeruj mi - nije
EDIT 1:
Citiraj:
Autor Bubba
Nativan je vec 23 godine, od Windowsa NT 3.1.
|
Oprostit ćeš mi moju mladost i neukost, ali nisam vidio out-of-the-box virtualni desktop na Winsima do Windows 10. Koristio sam nView nešto malo u međuvremenu.
EDIT 2:
Citiraj:
Autor Bubba
Ne znam sto ti znaci "out of the box", ali funkcije (jednake koje se koriste i u W10) su dostupne od NT 3.1. IIRC, Resource Kit u NT4 je imao i konkretan softver za te multidesktop igranke Doslovce ti treba par linija koda za to, doduse.
|
Bez peripetija, poput par linija koda ili "moraš prvo skinut ovo". No, fakat nisam znao da se moglo.
Out of the box, stara moslavačka riječ za "instaliraš Windowse i evo ga, tu je, radi"