Evo da se ja javim nakon nekog vremena.
Imao sam sreće pa sam odradio neke zamjene za gitaru.
Uspio sam si nabaviti Squier Standard novi s ugrađenim roller-nutom. Gitara je iz 2009 - 2010, ali nikad nije bila svirana, napravljen je setup i servis, gitara doslove nema ogrebotine. Stavljeni su i custom nobovi. Taman mi upalo prije nego što sam mislio kupiti meksikanca, pa ajde da probam. Dobio ga po jako dobrij cijeni. Vrat je rosewood, meni odgovara, dosta nisko žice, morati ću to pogledati malo, čini mi se da je E žica malo prenisko, da mi na 3 i 4 polju malo zuji, ali tek ju imam par dana pa ću riješiti to kad tad.
Uz to si kupio I-Plug Joyo pojačalo za slušalice, stvarno sam zadovoljan. Nije neki vrhunski zvuk, ali za vježbati u stanu je čisto ok. Clean i distorsion ima ugrađen, 3 noba za volume, tone i gain i čisto radi ok. Uštekam gitaru u to malo pojačalo, složim si neki distorsion, spojim laptop i pojačalo i sviram preko pjesama na YT, čak su dobro odradili taj dio, pojačalo je nekih 200kn, a čim počneš svirati preko pjesama se pjesma na laptopu lagano stiša da gitara dolazi više do izražaja.
Sve skupa izgleda ovako: