Moja jedina greška kod Witchera je što sam dosta konverzacija preskočio (pričam o raznim side questovima, main q sam cijeli slušao). Imao bi preko 200h da sam sve čitao i slušao. Ovako sam natukao preko 100. Iskreno, uz posao i ostale obveze, nisam imao volje sve slušati. Pa sam dosta preskočio. Ali ovako, igra je nešto savršeno.
Jedino što moram napomenuti, ja sam uvijek bio bar 5 levela više od questa koji sam riješavao, i to je funkcioniralo savršeno. Ali kada sam došao na Blood and Wine ekspanziju to je sve palo u vodu. Umro sam bar 30 puta na Blood and Wine, dok sam na glavnoj priči + Hearth of the Stone umro sve zajedno 3 puta.
Što zamjeram? Bugove na konju, popili mi živaca i živaca. Još jedna zamjerka mi je što mi fali elemenata iznenađenja. Npr. da trčim po šumi i napadne me nekakav zmajoliki beast ili nešto slično. Od levela 20 na dalje nisam ni stajao u šumi da se borim s vukovima ili psima ili nešti slično.
Sve ostalo mi je odrađeno savršeno. Od time-lapsa (raste ti kosa i brada), do sitnih detalja na kućama, ljudima itd. Priča je najbolji dio witchera, kao da gledaš užasno dugu seriju. Questova ima jako raznolikih, od ubijanja, ronjenja, ljubovanja, igranja igri, utrka konjem itd. Kompleksnost igre je na najvišoj razini so far, priča je top, jedino je igra malo zahtjevnija da bi se igrala na ultra, li danas to nije problem.