View Single Post
Staro 26.04.2017., 19:44   #549
rossoneri
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2012
Pa evo kako je i kolega iznad rekao, slična situacija i kod mene. Znači na Sourceu sam usudin se reći dosta dobar, dok na GO "nemogu meda" u prijevodu njubina na kvadrat, napravin 3 koraka ko tukac i odma metak popijen a neznan ni odakle je doša, mape nisu pregledne i vidljive ka prije radi raznih dorada i ušminkavanja, njihove "irak šeme, realizam ovo ono" i nemogu se otet osjećaju da mi je nešto sporija od Sourcea... Kako u sourceu rasturan, a ovde san panj teški? odigra san možda 20-ak sati... al ako se nemogu u 20 uri priviknit na igru, a iman priko 10 godina iskustva u kanteru, onda neznan stvarno...

da se razumimo, svaćan ja sve prednosti GO i radi "komJunitiJa" i svega, i to je točno... al meni nije legla nikako, brate gadi mi se baš, neznan... i ža mi je šta u sourceu pada brojka ljudi, a svjestan san da je to normalno i da će se taj trend nastavit jer ljudi prelaze na novije. Nije da nisam probao, al jednostavno igra ima lošiji osjećaj od sourcea, i zato sam htio pitati je li to samo kod mene ili ima još ekipe koja slično razmišlja...

e da, oružja mi se drugačije ponašaju i pucaju, potreba prilagodba na sve

Citiraj:
Autor Dragster Pregled postova
igra je vrh, ti si ostario i tripuješ

:P
kratko i jasno cijenim to... hahaha

Zadnje izmijenjeno od: rossoneri. 26.04.2017. u 20:01.
rossoneri je offline   Reply With Quote