@nick praskaton - 20 kn više za modularno sa 50 dodatnih wata? Zvuči super.
@Smartic - Nisam uopće skužio da taj disk postoji. Definitivno mijenjam Kingstona onda, hvala puno. Čitao sam dosta dobrih stvari o asrockovim matičnima, tako da ću vjerojatno i to uzeti u obzir.
E sad, stvari koje mi nisu toliko simpatične su slabija grafička i Z1. Kada kupim ovaj komp, šanse su 90% da ništa na njemu (osim eventualno rama i ssd-a)neću mijenjati barem 5 godina. Treba mi tih 8gb vrama, a nitro+ mi se čini kao najbolje riješenje.
Z1 su mi ljudi preporućili i prošli put, no gdje god sam po netu tražio recenzije tog kućišta, ocjene su uvijek vrlo loše. Ne znam doduše dolazi li coolermaster samo sa jednim ventom ili sa oba, no kućište je većih dimenzija što bi malo trebalo pomoći pri cable managementu a i protoku zraka, a košta trenutno isto kao i Z1.
Nekako mi je sa tim svim u vidu puno dati 1000kn za memoriju. Da postoji neka pločica sa 3 ghz od 8gb za 500kn, zašto ne, no pošto brzina rama ipak nije toliko ključna, barem ne za 60fps gaming, mislim da mi se više isplati uzeti bolju karticu sada, pa onda za 2-3 godine dati tih dodatnoh 500 kn za još memorije.