View Single Post
Staro 26.04.2017., 09:20   #18
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Za sad su mi se najbolje pokazale K-Plus kokice, kao i Mogly. Blizu njima su one kaj se kupuju na kile, i to iz KTC-a. Generalno u rinfuzi su mi bolje kokice, manji je rizik da se kupe neke sranjske.

Na drugom mjestu su Šafram i Franck.

Najgore koje sam ikad probao su bile one Ultra Gros, nevjerojatno loše kokice, male, tvrde, neukusne.

Kad pečem kokice koristim posudu sa debelim dnom. Plin ili struja je manje bitno, iako sam ja uvijek prije za plin (HALT, NIHT ŠISN), stavim ulja toliko da su kokice u ulju negdje do pola, možda malo manje. Pokušavam prekriti dno rajngle jednim slojem kokica.

Kokice mečem kad je ulje dosta toplo, tj. za test stavim jedno zrno i čekam dok ne vidim mjehuriće oko njega. Pečem sve dok se ne smiri pucanje, onda zgasim plin ili maknem sa struje, ostavim kojih 15ak sekundi ekstra, i punim zdjelu.

Najobičnije suncokretovo ulje. Isprobaval sam maslinovo i odurno je, probao sam kokice i sa šećerom, čokoladom, vegetom, sirom i ne znam, najviše volim klasične.

Druga tura mi uvijek lošije ispadne nego prva, ali to je zato jer je rajngla već pretopla.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote