Citiraj:
Autor kopija
Pa da, svi ovi M$ hejteri nisu sposobni shvatiti tu jednostavnu činjenicu.
Razumijevanje donosi toleranciju. A i alternativa postoji i izvrsna je.
Evo dobar tutorial za pimpanje s daškom zdravorazumskog gledanja na stvari.
|
Za tako nesto moras imati izvrsnu kontrolu kvalitete kako se ne bi dogadale ove gluposti kao kolegi. S obzirom da su oni jako pametni i otpustili su par tisuca ljudi koji su radili iskljucivo na kontroli kvalitete onda imamo ovo.
Isto kao i kolega na jednom dell laptopu sam iskljucio auto update drivera i naravno kod svakog major updata se sve resetira i oni instaliraju svoj usrani wireless driver. Nakon toga je mreza nestabilna, nekad uopce ne radi, pa moras disablat i enablat, a da ne pricam o tvome linku gdje bi ti svakih 6 mjeseci ponovno sve trebao gasiti. Konfiguracija Windows 7 gotov si nakon instalacije za 15 minuta, WIndows 8/8.1 classic start i jos par tweakova cca 45 min, a za ovo smece od 10 svakih 6 mjeseci potrosis sat dva. Samo cekam kad ce forsirati MSN account gdje te tjeraju na njihov account makar 99.9% ljudi nema nikakve koristi niti zeli koristiti njihove usluge.
A da ne pricam o velikim mrezama gdje je postala nocna mora ako su svi laptopi na wirelessu, koliko tu ima paketa po mrezi, a sve nekorisno smece jer Microsoft sve skuplja. Cak je i Googlu dopizdilo na njihovom uredaju:
http://www.theinquirer.net/inquirer/...ing-windows-10
U novom updatu vise nema govora da li ce se reklame prikazivati ili ne, nego da li ces imati svoj ad id i imat ces ciljane reklame ili random. Stvarno odlicno za operativni sustav koji kosta 150€.
Average Joe ionako ako samo surfa ce preci na tablet ili ostati na Windowsima 7, a kome se da svakih 6 mjeseci ponovno ispocetka sve konfigurirati samo neka da. Za sve starije ljude oko mene sam ionako odustao od Windowsa 10 gdje za svaku glupost sta te Windowsi obavjestavaju bi bili ljudi u panici sta ce sad, sad lijepo ti isti ljudi vrte Debian ili Ubuntu i nitko vise ne zove, zadovoljniji su nego ikad.