Mislio sam se da li da išta napišem na ovu temu ili ne, pogotovo s obzirom na trenutni status igre među igračima, po čemu moje primjedbe možda ispadaju neosnovane... Ali, svejedno...
Igram CS Source 10+ godina i igra mi je taman po guštu, dovoljno brza, osjećaj pokretljivosti i reakcije vrhunski...
S druge strane CS:GO sam pokušao u nekoliko navrata igrati, naviknuti se, i prihvatiti kao iskorak i modernizaciju samog CS-a. Ali nikako mi nije "legao". Znači imam osjećaj kao da se "vučem", osjećaj sporosti u igri iako se krećem jednako kao i drugi igrači... Osjećaj sporih reakcija i slabe pokretljivosti što mi narušava igrivost... možda vama koji ste se navikli zvuči smiješno ali igrivost GO se po meni ne može mjeriti sa Sourceom koji je za klasu bolji.
E sad, zanima me da li je ovaj GO "hajp" uzeo maha toliko da ga ljudi "guraju" unatoč nekim nedostacima i manjkavostima... Da li ima još ljudi kojima smetaju stvari koje sam gore nabrojao, kao i smjer u kojem se razvija Counter Strike po kojem se približava "mainstream" call of duty serijalu u kojem je bitnija šminka i grafika od feedbacka igraču. Ili je igra totalni vrh a ja ostario i "tripujem"?