View Single Post
Staro 25.04.2017., 22:48   #1657
happyday
Registered User

Datum registracije: Apr 2017
Citiraj:
Autor tascam Pregled postova
Koliko sam upućen(a dobro sam upućen) priliku testiranja nove Max tv platforme dobilo je nekih cca tisuću korisnika i to prema posebnim postulatima (scenarij pristupnih tehnologija-medij/DSLAM/IAD/modulacija).

Tehničari nemaju nove STB-ove već su odbrani korisnici dobili mogućnost testirani novu platformu po gore navedenim postulatima.

Dakle i da se nekako dođe u posjed novog stb-a(što u ovom trenutku nije moguće), potrebno je na centrali izvršiti određene predradnje kako bi se omogućio pristup novoj platformi.

Dakle jedino pomaže strpljen-spašen, pa kada dođete na red migracije na novu platformu.Do tada Albis 8000
Prvi dio konstatacije je točan,ali na centrali netreba ništa mjenjat.Kablovi iz starog
resirvera se samo premjeste u novi on povuče podatke, traži vas samo broj računa
i pin za kupnju i to je gotovo.Nema nikakvih brojeva uređaja kao dosad.

odgovor shilevu-

http://imgur.com/gallery/Xz6VW

Ovo su najbolji ruteri koje isporučuje T-com za VDSL i to uglavnom za poslovne suradnike.
Još moram napomenuti da smo sa novim resirverom dobili na testiranje besplatno sve kanale koji su ponudi T-coma.Sve pohvale za T-com.Mislim da če svi do kraja godine dobit
nove resirvere,a do tada vrijedi se strpit.Ima za sve nas tu još puno novosti ali kriju ih
ko zmija noge.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 26.04.2017. u 07:11.
happyday je offline   Reply With Quote