Citiraj:
Autor tascam
Koliko sam upućen(a dobro sam upućen) priliku testiranja nove Max tv platforme dobilo je nekih cca tisuću korisnika i to prema posebnim postulatima (scenarij pristupnih tehnologija-medij/DSLAM/IAD/modulacija).
Tehničari nemaju nove STB-ove već su odbrani korisnici dobili mogućnost testirani novu platformu po gore navedenim postulatima.
Dakle i da se nekako dođe u posjed novog stb-a(što u ovom trenutku nije moguće), potrebno je na centrali izvršiti određene predradnje kako bi se omogućio pristup novoj platformi.
Dakle jedino pomaže strpljen-spašen, pa kada dođete na red migracije na novu platformu.Do tada Albis 8000 
|
Prvi dio konstatacije je točan,ali na centrali netreba ništa mjenjat.Kablovi iz starog
resirvera se samo premjeste u novi on povuče podatke, traži vas samo broj računa
i pin za kupnju i to je gotovo.Nema nikakvih brojeva uređaja kao dosad.
odgovor shilevu-
http://imgur.com/gallery/Xz6VW
Ovo su najbolji ruteri koje isporučuje T-com za VDSL i to uglavnom za poslovne suradnike.
Još moram napomenuti da smo sa novim resirverom dobili na testiranje besplatno sve kanale koji su ponudi T-coma.Sve pohvale za T-com.Mislim da če svi do kraja godine dobit
nove resirvere,a do tada vrijedi se strpit.Ima za sve nas tu još puno novosti ali kriju ih
ko zmija noge.