Citiraj:
Autor Ante M
Da, to su stavili u cjenik da HBO Premium i Prošireni idu za 5.00 kuna na 24 mjeseca/ugovor i to kod dodatnog maxtv prijemnika. Ja sam isto zvao, ali oni nemaju pojma uopće da im ta cijena stoji u cjeniku. Rekli su mi se dodatno javit po tom pitanju.
MAX3M uključuje osnovni Maxtv paket, a u njemu imaš u HD-u NOVAHD, ARENA1HD I ARENA2HD. Ja imam dodatno sportski plus paket , u njemu su ARENE 3-6 I SportKlubovi 1-3 u HD. E da, i kreatorHD I FIGHTChannelHD isto tako.
Ja sam na optici, a neznam kakva je situacija na bakrenoj parici.
|
Ja sam na korak do kratkog spoja u mozgu zbog ovakvih idiotarija. Crno na bijelo piše kad i kako.
Ajmo prvo nakratko offtopic. TotalTV i njihova ponuda:
Citiraj:
Svi novi korisnici ostvaraju posebne pogodnosti u korištenju usluge:
1. - Popust 50% na mjesečnu naknadu osnovnog Total TV paketa u razdoblju od 6 mjeseci (cijena s popustom za prvih 6 mjeseci iznosi 42,49 kn kn)
2. - Dodatni paket promotivno (besplatno) u trajanju od 12 mjeseci i to HBO HD,HBO2 HD,HBO3 HD,Cinemax,Cinemax 2,CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 ili PINK paket
3. - Instalacija satelitske opreme od strane ovlaštenog tehničara po promotivnoj cijeni od 1 kune
|
I sad su tu meni uvjeravali da točka 2. uključuje samo jedan
program od svih navedenih a ne skupinu svih programa prije "ili" riječi kao jedan paket
ili (podebljano je i u ponudi) PINK paket. Sve njihove druge ponude su pisane slično i navode "paket bla bla program1, program 2...". Tu sam već ispizdio s njima.
MAXtv cjenik
JASNO specificira zvjezdicama na što se kaj odnosi. Da razjasnimo...
Sve takve ponude su pisane da uz određeni pojam ili cijenu stave broj zvjezdica. Kako bi saznao na što se odnose te zvjezdice, tražiš prvu fusnotu nakon istih, nakon koje ponovno iskazane zvjezdice gube svoje značenje do sljedeće fusnote.
Ajmo pogledati.
Krećemo od članka 6. MAXTV DODATNI PAKETI
Vidimo da dvije zvjezdice ** imaju cijene kraj ugovorne obveze 24 mjeseca Proširenog paketa, Max sport plus paketa, Max Arena paketa, HBO premium, Sport klub paket, i kao takve, dvije zvjezdice se više ne ponavljaju do paragrafa/fusnote koji specificira što one znače. I vidi vraga, odmah dolje piše objašnjenje koje spominje isto to što je nabrojano - MAX Arena, HBO premium, Prošireni paket, Max sport plus paket.
Ajmo vidit gdje ima tri zvjezdice ***. Isto tako.
Izgleda da su se zajebali i metnuli fusnotu u poglavlje 7. umjesto u 6., budući da u 7. nema zvjezdica koje bi trebalo definirati. Ali opet, trebalo bi vrijediti i za 6. jer u istom, značenje im nije definirano.