Kod je ionako javan. Možete ga svi vidjeti koristeći "Developer Tools/Inspect Element", koji se poziva tipkom F12 u većini browsera. Tako sam i "ukrao" od drugih s foruma onaj plain and simple button u početku, pa zatim prešao na nešto svoje.
Boga mi namučio sam se par dana da to sve proradi kak spada. Sig ne podržava ništa osim inline cssa i javascripta, te ne smije biti razmaka između tagova, inače ništa ne radi. Da bude bolje, od Javascripta do nedavno nisam znao ni "J", a css i html sam dobrano zaboravio. Tako da mi je to lijepo došlo.
Da ne otvaram novu temu. Nisam nigdje vidio na forumu da postoji tema sa kodom za obične buttone kakve većina kolega ovdje na forumu koristi u sigovima. Ljudi koji ne znaju ništa o htmlu, cssu i javascriptu, ne znaju ih sami napraviti, a vjerojatno ni kopirati. Stoga, možda ne bi bilo loše napraviti temu gdje bi bio osnovni template buttona kojeg bi ljudi mogli kopirati u sigove i onda svojevoljno dodati tekst o konfiguraciji ili nečemu, promjeniti boju, font i slično?
Ako takva tema postoji, onda moja isprika unaprijed.