View Single Post
Staro 25.04.2017., 15:40   #3239
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
kako vam znatno veci ekran nije nikakva razlika? po funkcijama i snazi hardvera razlike su vjerujem nebitne, ali svega 6mm veci uredjaj sa 18mm vecim ekranom...
Da, na papiru je tako, ali po meni taj omjer stranica je fail, jer tu se ne radi o ukupno puno vecoj povrsini displaya.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Nekome 3" veci monitor na pola metra od oka jednostavno ne pase jer ce ih boliti vrat od okretanja glave. Drugome 18mm veci ekran moba u 6mm vecem tijelu ne pase jer ih i ovako ne mogu lako kontrolirati palcem. Vjeruj mi, ne mogu koliko god htjeli misliti da mogu.

Kad naprave tijelo moba 6mm manje od S7 i ekran recimo 5,1-5,3" (a moze se, ima mjesta), e to je velika stvar. Sve drugo je drk* po bilboardima.

Neki dan sam gledao "Ericu d teknolodji nerd" kako sa svojim hobitovskim rukama hendla S8ice i govori kako joj super lezi mob. Ono...
Po meni je veličina S7 idealno pogođena, eventualno bi trebalo nagurati veci display u isto kućište. Sto se tiče 6mm veceg displaya, ja to vidim dako dodatnih 18mm u najvećem zderacu baterije. Apsolutno sve isto vidim i na 18mm manjem displaju (normalnijih omjera).

A Erika, jbga, ima male ćevape, ali je spretna

srale7 je offline   Reply With Quote