Citiraj:
Autor trpi
kako vam znatno veci ekran nije nikakva razlika? po funkcijama i snazi hardvera razlike su vjerujem nebitne, ali svega 6mm veci uredjaj sa 18mm vecim ekranom...
|
Da, na papiru je tako, ali po meni taj omjer stranica je fail, jer tu se ne radi o ukupno puno vecoj povrsini displaya.
Citiraj:
Autor xlr
Nekome 3" veci monitor na pola metra od oka jednostavno ne pase jer ce ih boliti vrat od okretanja glave. Drugome 18mm veci ekran moba u 6mm vecem tijelu ne pase jer ih i ovako ne mogu lako kontrolirati palcem. Vjeruj mi, ne mogu koliko god htjeli misliti da mogu.
Kad naprave tijelo moba 6mm manje od S7 i ekran recimo 5,1-5,3" (a moze se, ima mjesta), e to je velika stvar. Sve drugo je drk* po bilboardima.
Neki dan sam gledao "Ericu d teknolodji nerd" kako sa svojim hobitovskim rukama hendla S8ice i govori kako joj super lezi mob. Ono...
|
Po meni je veličina S7 idealno pogođena, eventualno bi trebalo nagurati veci display u isto kućište. Sto se tiče 6mm veceg displaya, ja to vidim dako dodatnih 18mm u najvećem zderacu baterije. Apsolutno sve isto vidim i na 18mm manjem displaju (normalnijih omjera).
A Erika, jbga, ima male ćevape, ali je spretna