Pokupio sam alu felge s ravnanja (origigi 15" za Clio 2) - dvije su bile sfrkane u srcu + rubovi, a na dvije samo rubovi (nije falilo mesa nigdje). Sa skidanjem guma, ponovnim stavljanjem i novim ventilima me posao koštao 400 kuna. Otfurao sam auto na geometriju i balans kotača (nisam spominjao da su ravnate) i sve četiri su dobile nešto malo utega, s tim da je balansirka uber osjetljiva i precizna (Hunter GSP9700). Nakon toga 3D geometrija isto na Hunter stroju.
Rezultat svega - volan u centru, vraća se kak treba i niš ne trese. Zadovoljan sam
Citiraj:
Autor Tvrdi
Trebam promijeniti zadnju lijevu sponu stabilizatora na autu. Original je 500 i nešt kuna a zamjenska u Pegasu 120kn. PA kaj je ova originalna toliko bolja il deru s cijenom? Frka me uzimat zamjenski dio iako ima neku garu (ajde filteri i sl. ali ovo dole...)...
|
Biraj renomiranijeg proizvođača i ne bi trebalo bit frke. Čak i da košta 200 kuna, prođeš super. I nakon toga je preporučjiva provjera geometrije

Sve skupa te ispadne manje nek "original" spona, koju isto tak radi netko od renomiranih za Mazdu.