Tema: Košarka
View Single Post
Staro 22.04.2017., 17:06   #1555
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
To šta si ti skeptičan nikom niš ne znači. Mougsey je tu zato šta je napravio što je napravio sa svojih 1.59(2,3,4 sezone sa double double učinkom,uvijek u vodećima po krađama),Abdul Rauf(da,krivoga sam spomenuo,ovog malog zovu Iverson prije Iversona) je trpao 50tke ljudima ko iz šale,gađao slobodna 96%,ko druga opcija u momčadi iz Ellisa,dok nije izbio skandal sa himnom,njegovom vjerom i ostalim sranjima zbog kojih je kasnije šikaniran na kraju i izbačen iz lige. Van Exell je dvostruki all star sa 20 & 9 sezonom koji je uvijek bio treća opcija u kojoj god momčadi igrao. A njegovih 13 sezona na najvišoj razini kao starter u ono vrijeme bi trebalo bilokakve skepticizme staviti pod rubriku neosnovani.

Sad uzmi komparabilnog,pouzdanog i žestoko plaćenog playmakera....Teaguea. Frajer bi onda igrao u Zrinjevcu a ne u NBA Dovraga bacit ću i Conleya ovdje,jednog od najpreplaćenijih sranja u NBA-u danas. Sve to može čistiti znojnike svima nabrojanima. Conlya se spominje ko obrambenog igrača a Mouges je ohoho sezona bilježio dosta više stealsa nego on. Danas je to startni play za max contract koji momčad može na jedvite jade dovesti u prvo kolo play offa.

I nitko nije rekao da je Wall slabiji. Samo da je tada bilo više Wallova. Čisto ovako malo šta sam gledao,skoro svi nabrojani imaju career per veći od tog Conleya. Čak i oni koji su igrali dugo i sa po 5 sezona u garbage timeu. Govorimo o Mikeu "the max contract" Conleyu. ovo boldano je moj End of discussion na tu temu

Zadnje,poštedi me hrvatskih kolumnista i njihovih vidova košarke,nogometa i svega ostalog što dolazi preko bare,pogotovo kad se igraju analitičara. Još nisam lobotomiran da se spuštam na čitanje toga.

Blake out za cijelu 2017. Injury bat has striked again. Sad bar imaju šanse proć dalje
ova wikipedia kaze: john hollinger ovo, john hollinger ono...sve je prosao osim igranja kosarke lol...klaun samo takav....da per...jebo ga per

Sent from my MI MAX using Tapatalk
  Reply With Quote