Tema: Košarka
View Single Post
Staro 22.04.2017., 16:33   #1554
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
A jesi se zakačio?

Jesi li ti Miro Jurić?

OK, mrvicu sam nastupio u stilu koji se koristi ovdje kad se raspravlja o nekome, više volim pomirljiviji ton. Bez daljnjeg si nabrojao top igrače, Stockton prije svih pa Kidd, Payton, Jackson, T. Hardaway. Dopustit ćeš da budem skeptičan prema Muggsyju, Van Excelu, Abdul Raufu (na njega si vjerojatno mislio, ne na Rahima koji je trojka) kao playmakerima koje ćemo pamtiti kao velike. Primjećujem i da si naveo igrače koji su '95 već lagano bili u silaznoj putanji (Stockton) ili su se još tražili (Kidd).

Ali sam siguran da će se pamtiti i Westbrook i Paul. Ne vidim zašto je npr. John Wall slabiji od Roda Stricklanda.

Meni se samo čini da uloga klasičnog playmakera kakav je bio 90-ih polako nestaje. Isto kako su nestali i veliki centri. Ono što je trebao biti Penny Hardway, najavljivan kao novi Magic, revolucionarni all around play, to je danas normala.
To šta si ti skeptičan nikom niš ne znači. Mougsey je tu zato šta je napravio što je napravio sa svojih 1.59(2,3,4 sezone sa double double učinkom,uvijek u vodećima po krađama),Abdul Rauf(da,krivoga sam spomenuo,ovog malog zovu Iverson prije Iversona) je trpao 50tke ljudima ko iz šale,gađao slobodna 96%,ko druga opcija u momčadi iz Ellisa,dok nije izbio skandal sa himnom,njegovom vjerom i ostalim sranjima zbog kojih je kasnije šikaniran na kraju i izbačen iz lige. Van Exell je dvostruki all star sa 20 & 9 sezonom koji je uvijek bio treća opcija u kojoj god momčadi igrao. A njegovih 13 sezona na najvišoj razini kao starter u ono vrijeme bi trebalo bilokakve skepticizme staviti pod rubriku neosnovani.

Sad uzmi komparabilnog,pouzdanog i žestoko plaćenog playmakera....Teaguea. Frajer bi onda igrao u Zrinjevcu a ne u NBA Dovraga bacit ću i Conleya ovdje,jednog od najpreplaćenijih sranja u NBA-u danas. Sve to može čistiti znojnike svima nabrojanima. Conlya se spominje ko obrambenog igrača a Mouges je ohoho sezona bilježio dosta više stealsa nego on. Danas je to startni play za max contract koji momčad može na jedvite jade dovesti u prvo kolo play offa.

I nitko nije rekao da je Wall slabiji. Samo da je tada bilo više Wallova. Čisto ovako malo šta sam gledao,skoro svi nabrojani imaju career per veći od tog Conleya. Čak i oni koji su igrali dugo i sa po 5 sezona u garbage timeu. Govorimo o Mikeu "the max contract" Conleyu. ovo boldano je moj End of discussion na tu temu

Zadnje,poštedi me hrvatskih kolumnista i njihovih vidova košarke,nogometa i svega ostalog što dolazi preko bare,pogotovo kad se igraju analitičara. Još nisam lobotomiran da se spuštam na čitanje toga. Probao sam jednom na tribina.hr objasniti da jedino oni navodne "Pat Ewing efekt" kao nešto relavantno,usporedno s Amerima gdje iko relavantan na spomen toga kaže: glupost. Stvar je da su se kao Knicksi preporodili nakon Ewinga i došli do finala. Onda im ja reko ček malo,pa Ewing je 94' odveo momčad do finala. "Da ali...#floskileidemagogija".... reko u 12 godina s Ewingom imaju 67% pobjeda a poslje njega u 12 godina imaju 41% pobjeda...."Da ali #floskuleidemagogija"....na kraju postam izvor gdje je nastao "Pat Ewing teorem"...u Pholadelphiji oko ponoći nakon 22 runde viskija....nema više odgovora.

Blake out za cijelu 2017. Injury bat has striked again. Sad bar imaju šanse proć dalje

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 22.04.2017. u 17:04.
trouble je offline   Reply With Quote