Prije nego sam prijavio Vip jos sam ih jednom pitao da li su uopce procitali sta sam napisao i ovaj puta su bar procitali, ovo je njihov odgovor:
Poštovani,
na osnovu Vašeg prigovora kojim izražavate nezadovoljstvo kupljenim uređajem iPhone 6 16GB sivi; xxxxxxxxxxxx uz zahtjev za zamjenom navedenog, dostavljamo dogovor kako slijedi.
Prema evidenciji kojom raspolažemo utvrđeno je kako je uređaj iPhone 6 16GB sivi; xxxxxxxxxxxxxxx kupljen dana 22-12-2015. godine kada Vam je isti, sukladno uobičajenoj poslovnoj praksi, prezentiran te je izdano jamstvo sukladno uputama proizvođača.
Ističemo kako ste predmetni uređaj osobno odabrali prilikom sklapanja pretplatničkog odnosa i upoznali se s karakteristikama istog.
Slijedom navedenog, a uzimajući u obzir činjenicu da je uređaj ispravan i istim se koristite više od godine dana ne nalazimo osnovu za izdavanje novog, odnosno zamjenu postojećeg uređaja.
Vezano za zakonske odredbe, trajanje garancije ovisi o onome tko ga izdaje i ne postoji poseban rok unutar trajanja garancije u kojem treba obavijestiti davatelja garancije o kvaru da biste ostvarili pravo na otklanjanje kvara.
Nadalje, U slučaju da ste uočili nedostatak na proizvodu u roku od šest mjeseci od preuzimanja kupljenog proizvoda, smatra se da je takav nedostatak postojao već pri samoj kupnji. Drugim riječima, trgovac koji tvrdi suprotno, to će morati i dokazati.
Ako je od dana predaje proizvoda proteklo više od šest mjeseci, a trgovac ne prizna postojanje nedostatka na proizvodu, to će se dokazivati vještačenjem koje plaća trgovac ili potrošač, ovisno o rezultatu vještačenja.
Nadam se da ste objašnjenjem zadovoljni
Zahvaljujem Vam na razumijevanju i strpljenju, a za više informacija dostupna Vam je naša Podrška na stranici:
http://www.vipnet.hr/podrska
S poštovanjem
Oni tu pisu kao da je uredaj ispravan, kako nema dogovora a ni razumnog odgovora sada cu ih prijaviti na onaj link.
Pa javim dalje sta bude.