Citiraj:
Autor TutBlut
Igra je dobra, ali ima previše problema koji su trebali biti ispolirani za jednu AAA igru. Priča je ok ako se igri da šansa, ima svojih mana ali je zanimljiva. Neću priču ni likove uspoređivati sa originalnom trilogijom jer nema smisla. Igra nije ni približno loša koliko se razvlači po internetu, kada sam prvi puta ulazio u igru očekivao sam No Mans Sky:Andromeda.
Sve u svemu, možda se opamete pa ako budemo dobili nastavak srede sve stvari nakon svih kritika.
|
Složio bih se s navedenim, ja sam očekivao nešto na razini Alpha Protocola, igra s dobrom idejom i nekoliko odličnih segmenata gameplayja, ali zbog tehničke nedorađenosti ima prosjek ocjena 60-70. Nakon što ispoliraju Andromedu i ovisno kakav utisak na mene ostavi kraj priče, mislim da bih ju ocjenio s nekih 80 i kusur (usporedbe radi, Witcher mi je 95). Negativnost je bila pretjerana u svakom slučaju.
I meni je priča zasad ok, ali dijalozi ju nikako ne prate, uopće nema stvarnog izbora, pa se ne možeš ni uživiti kako spada. Tko je razgovarao s Unseen Elderom u Witcheru i bio primoran loadati save, upoznat je sa značajom izbora.