View Single Post
Staro 20.04.2017., 14:34   #50
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Po onom sto sam uspio izguglati u par sati, kao najboji izbor se namece Wanscam HW0036 koja je trenutno na Gearbestu akcijskih 19,99$.

S obzirom na tako nisku cijenu, jednostavno nema konkurenciju (osim u vidu istih takvih kamera sa drugom naljepnicom/nazivom) jer ako je nesto iole malo bolje, onda je to od 60$ i naravno vise.

Ima hrpa reviewa na netu, uglavnom svi zadovoljni, jer za tih 20-25 baksa tesko da moze bolje. Malo me muči kvaliteta same slike, ali nasao sam jedan vide gdje se dobro vidi kako to izgleda indoor & night:
https://youtu.be/OZAqlFNmgTQ?t=4m
I ovako na prvu ne izgleda prelose, soba sa ne bas najboljim osvjetljenjem.
Idealno bi bilo da postoji 1080P verzija ja par dolara vise, ali eto, nazalost nema.

Nasao sam nesto zanimljivo od Wanscama, radi se o modelu Wanscam HW0021 koji dolazi u dvije varijante 720P vs 1080P.

Na Gearbestu za 33$ 720P.

Na sluzbenoj stranici 1080P

Ali ovaj potonji (1080P) ne uspjevam naci na popularnijim shopovima (ebay/gearbest/banggodo).

Kako sad stvari stoje, bit ce na kraju Wanscam HW0036.

Citiraj:
Autor Dac Pregled postova
Imam dva komada starijeg modela niže rezolucije već bar 2 godine, rade 0-24 bez nekih problema. IR za noć, dvosmjerna komunikacija, pan/tilt

Aplikacija E-View radi sasvim OK. Radi i na PC-u WebcamXP recimo, zajedno sa pomicanjem. Ili ZoneMinder, za snimanja i mail alarme. Nisam nikad podesio njihov sistem nego koristim PC

I ja bih isto molio sliku onog sto se vidi i kratki osvrt na to kako radi dvosmjerni audio (kvaliteta zvuka, kasnjenje, mic)

Unaprijed puno hvala

srale7 je offline   Reply With Quote