Neznam kako vi ali ja se grozim tih "jeftinih" auta (jer tesko je nazvati bilo koji auto jeftin) i ugradjenih touch screen-a koji su isto valda ko i kod jeftinih lenovo telfona. Ono koliko puta se smijem tu kolegama na poslu kad se pokusavaju svako malo javit na poziv i klizu prstom i klizu a telefon zvoni i onda sve po spisku, a telefon zvoni i zvoni

Ono sto hocu rec, kako ce ti ekrani funkcionirat za jedno 10 godina jer ipak ocekujemo valda svi da taj auto vozi i za 10 godina ali taj ekran hmm
Da ne kazem da su sve zivu ugurali pa sad sto ja na normalnom autu tipa upali klimu ili pojacaj ventilator, klik na gumb ili okreni kotacic sad moras uci u neki meni pa pod meni pa pod meni i to sve preko tog cudljivog ekrana.
A kad taj ekran pocne zezat a vidim vec kod nekih fiata novih da taj ekran ne funkcionira kako bi trebao,znaci uvjek neki delay pa ponovo klizi prstom pa onda uhvati pa ode vise nego je trebalo itd kako li ce bit za 5-6 godina??
Moj je stav da je to cista glupost. U Clio treba biti sve jeftino i funkcionalno jer to je Clio. A te fancy tehnologije su za S klasu gdje to funkcionira kako valja ali i kosta naravno.