Tema: Košarka
View Single Post
Staro 20.04.2017., 14:07   #1537
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ovo bi mogla biti jedna od onih rijetkih godina u kojima napad donosi naslov a ne obrana.

11/16 tekmi do sada u prvom krugu je išlo preko 200 poena. Nisu išle samo tekme obrambenih specijalista Jazzera i Spursa + jedna Raptors vs Bucks.
Zato najčešće i pratim takve ekipe, gdje tekme NE izgledaju kao all star zajebancija

Citiraj:
RW noćas ispalio 43 FGA
Pogledao dobar dio tekme ... OKC je vodio veliku većinu tekme tj. dok god je RW mogao stajati na nogama. Kad mu je pao šut u završnici (Q4 22%, Q3 50%, Q2 43%, Q1 62%) pao je i OKC. Kada više nije mogao trčati krenuo je sa pokušajima trica (1/7) u Q4, ali nije bilo više nafte u spremniku. Vidjelo se da su vježbali skokove prije ove tekme i to im je donijelo prednost većinu tekme, ali na njihovu žalost u završnici nije bilo jednog spomena vrijednog šutera u ekipi.

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Mene samo zanima dal su u današnje vrijeme zabranili igračima da šutiraju horoge ili im je to ispod časti? Pa naši balvani....doslovno BALVANI,tabak,Stojko,Pejčinović,Skelin,Bagarić su živjeli od toga. Dakle nema neke pretjerane nauke,velki dlan,vježbaj godinu dana i zabijaćeš sa dovoljnim postotkom u pro košarci... vjerovatno je izčezlo skupa s post up-om. Gledam malo Jokića,našeg Zubca i slične,sve se svodi na neki leaner nakon pnr-a.

Da Kingu to nije ispod časti nebi trebao raditi neki krnji Nowitzki fadeaway koji mu je uspješan kao i Cibona danas...u tih par situacija kada ga se stavi u post up poziciju.
Čini mi se da je Abdul-Jabaar spominjao u jednoj od emisija ove godine kako mu je jedan od NBA klinaca došao po savjete, kraće treninge i sl.

E sad da li mu je objašnjavao i svoj najubojitiji šut ... možda

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 20.04.2017. u 14:14.
dh41400 je offline   Reply With Quote