Tema: Košarka
View Single Post
Staro 20.04.2017., 08:00   #1526
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
I onda vidiš jednog Duranta koji bi u ondašnje vrijeme hand checkinga muku mučio sa granicom od 20 poena po susretu,kako trči u GSW jer ne želi da ga pamete ko neke gorespomenute.

E pa ti gorespomenuti će(ne samo kod mene,nego kod mnogih dugogodišnjih i uglednih pratitelja lige) ostati igrači bez kante i sa duplo većim respektom nego što će ga Durant ikada imati. Bezkičmenjak.

Dobrodošli u doba kada je to drugi il treći najbolji igrač u ligi.
Ono što sam ja zaključio je da mu je dosta bilo westbrooka i da je zato otišao u najzdraviju okolinu. Čisto sumnjam da bi otišao da mu je ekipa bila prilagođena, kao recimo Bryantu ili sada Westbrooku. Čovjek je bio druga opcija, i mogao je birati.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Poodmakla je tehnologija, medicina, tehnike treninga i slično...
Točno to. Primjerom, prije si na prste mogao nabrojati vrhunske šutere u cijeloj ligi, danas svaka momčad ima šutere koji su blizu 40%, dobar dio se može dići i iz driblinga, neki s 9 metara, jako je teško igrati obranu na velikom prostoru kada te većina može kazniti sa šutom, bez obzira na poziciju koju igraju. Jebeni Robin Lopez je počeo zabijati izvana, ono gledam i ne vjerujem.

Slažem se da je i meni prije bilo zanimljivije, jebiga bio si klinac i gušt je bio u 3 ujutro dočekati tekmu. I meni je finija bila linolada tada nego danas, ali očito da je to sve subjektivno kada gledamo stvari u retrospektivi.

Znao sam pogledati stare utakmice Šibenika nedavno na HRT-u, iskreno meni je to užas, a toj generaciji je užas ovo u NBA.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote