Tema: Košarka
View Single Post
Staro 19.04.2017., 21:41   #1516
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
NBA meni nije bila ovako zanimljiva tamo negdje od sredine 90ih. Liga je jaka, s puno izvrsnih igrača i nadolazećih talenata.
Meni baš suprotno,liga je totalno nezanimljiva i svi znamo,zadnjih par godina a i više,pogoditi finaliste.

I sam Adam Silver muku muči sa time i izjavama Kinga: pa što ako smo izgubili,pa to je samo regularna sezona. U prevodu igram prek kurca jer sam ionako u finalu,e tamo ću da igram.

Sredinom 90ih nisi vidio Barkleya da trči Jordanu da digne kantu. Stocktona Olajuwonu. Ajd Drexler je trejdan. ALi bilo je puno više njuški koji su pokušali osvojiti kantu sami. Ne računam prelaze krajem 90' kada su sa 42 godine na leđima završili u nekakvom LA-u radi salary capa.

I onda vidiš jednog Duranta koji bi u ondašnje vrijeme hand checkinga muku mučio sa granicom od 20 poena po susretu,kako trči u GSW jer ne želi da ga pamete ko neke gorespomenute.

E pa ti gorespomenuti će(ne samo kod mene,nego kod mnogih dugogodišnjih i uglednih pratitelja lige) ostati igrači bez kante i sa duplo većim respektom nego što će ga Durant ikada imati. Bezkičmenjak.

Dobrodošli u doba kada je to drugi il treći najbolji igrač u ligi.
trouble je offline   Reply With Quote