Tema: Košarka
View Single Post
Staro 19.04.2017., 19:19   #1511
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
bez da stanem na neku od ovdje zaracenih strana, podsjecam da svi znamo da MVP kandidati, odnosno superstarovi opcenito imaju drugaciji kriterij kod sudaca. k tome dodaj da je Kawhi najbolji obrambeni igrac lige zadnjih par godina, nikad nije napravio ni najmanju stvar s kojom bi provocirao protivnike, suce ili ligu, covjek trpa i uziva u tome, najbolje da mu onda nece suditi faule.
Je, imaju, ali ne svi

Što se Kawhija tiče, ove godine su možda za nijansu obrambeno bolji Gobert i Green, ali Kawhi je dvosmjerna zvijer koja se nikad ne žali, uvijek maksimalno fokusiran i fer. Respekt

Kad smo kod kriterija, evo kakav se primjenjuje na Curryu:
https://16winsaring.com/16ballot-201...ow-bc64c623937

Bio je i video s prošlogodišnjeg finala gdje se vidi kakve sve stvari također na Curryu nisu svirali. A njega su tovarili s prekršajima u ranoj fazi za gluposti.

S druge strane, suci prazne pluća svaki put kad LBJ uđe u reket.

I znam, sad će to davor okrenut na fanboyizam, hatere i čovjeka koji je vodio sve statistike ikad u svemu (), no ja bih najsretniji bio kad ni Cavsi ni GSW ne bi vidjeli finala

Čisto stoji činjenica da Curry nema isti kriterij kod sudaca kao ostale zvijezde.