U jednom kvartu mog grada su prodajni predstavnici ljepili reklame po ulazima zgrada, i dopisivali kemijskom svoj broj telefona, pa sam ih neke kontaktirao.
Jedna mi je pokupila podatke koji su je zanimali i rekla da ce sutra nazvati, ali nije zvala. Drugi me upucivao na sluzbu za korisnike i njihove cijene, govoreci da ne rade sa postojecim korisnicima. Na moj spomen akcija 50% kaze da je to sve gotovo, kao bilo je nekih 134 kn za 3D, ali samo za neke dijelove zagreba i rijeke, ali vise nema sada je kao 189kn...haha koji retardirani razlozi, to samo mentalno limitirana osoba moze popiti. Lažove prokleti ! Treći predstavnik pak djeluje normalno, bar je otvoren za razgovor, iako je rekao da uglavnom rade sa novim korisnicima moze i sa postojecim. Nismo jos presli na konkretne cifre ali slijede nam dogovori narednih dana. Rekao je da bi trebalo pričekati kraj ugovora i da se nakon toga moze nesto rijesiti. Ne znam baš da li ce mi se dati vracati opremu, biti bez usluge desetak dana, da bih postao kao novi korisnik, ili prijavljivati na drugu osobu, ako na tu proceduru on računa.
Ako im se neda raditi mogu samo reci da ne rade sa postojecim, i bok, kraj priče, cemu izmisljanje i kenjanje, ili ako pregovaraju o cijeni sa novim korisnikom stave svoju ponudu i bok, hoćeš ili nećeš, sta imaš lagati, muljati, izmisljati nepotrebne stvari...