View Single Post
Staro 18.04.2017., 19:41   #7467
Papcina
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
BOk ljudi, da pitam i ovdje jer sam vec isfrustriran sa svime...
kalvarija kreće od lani kad sam bio na Optimi još, nakon niza dobrih godina suradnje prelaskom na digitalnu tehnologiju i objedinjenjem voipa umjesto tadasnje analogne linije pocinju problemi s vezom i internetom, pa sam u medjuvremenu bio dva mjeseca bez interneta/telefona bla bla bla, od 1.3.2017 presao na Tcom, sve je sredjeno sa dotadasnjim kvarom na zici ali sam pop**dio kad sam vidio da postoji samo user level na ruterima koje daju i uopce nemam pristup VoIP dijelu u samom ruteru... pozivima u korisnicku sluzbu receno mi je da oni nemogu to otkljucat i da je svaki modem poseban i da sve ide preko centrale...
modem je siemens sx 763, moje vlasništvo, od tcoma mi je dodijeljen thomson ali njega ne koristim (isto je sve blokirano)
sve sto bih htio da imam fiksnu tel liniju ukopcanu kao i do sada u Phone1 utor, a u Phone2 da imam mogucnost dodavanja drugog VoIP providera...

jel postoji ikakva mogucnost da je vec netko od vas uspio da mu ISP otkljuca adsl ruter/modem? razmišljam i o prigovoru HAKOMu ili nekoj drugoj instituciji...
da li postoji neki drugi ISP koji ima "otkljucan" router/modem? Znam da Optima i Tcom imaju zakljucano, sto je sa drugima?

Hvala
lp
Papcina je offline   Reply With Quote