Jesi prvo resetirao ZTE na tvornicke postavke. Mora ti biti u ROUTER modu, a ne u BRIDGE modu rada.
Za upute koje sam ti ja napisao trebas LAN kabel na ZTE spojit na WAN port, a ne na LAN4, jer taj port je po defoltu postavljen u bridge za IPTV, isto kao i LAN3.
Ako ces koristit upute koje ti je napisao kolega Nikky, onda na ZTE koristi iskljucivo LAN1 ili LAN2 portove NE LAN4!
DHCP Server na ZTE mora biti iskljucen, a u Homeboxu stavi DHCP START IP na 192.168.0.10! IP adresa drugog routera (192.168.0.2 na ZTE) mora biti fiksna tj. izvan DHCP podrucja prvog (Homebox) routera.
Sljedece, samo za probu, iskljuci NAT na ZTE i taj router se ne mora spajat na nikakvu mrezu, jer je on vec SPOJEN cim ih povezes LAN kabelom.
Bitno je da je GATEWAY na ZTE postavljen na IP adresu Homeboxa, tj na 192.168.0.1
Obrati paznju de se nacin koji sam ti ja predlozio razlikuje od nacina koji ti je Nikky predlozio, pa nemoj mijesat pojedina podesavanja. Kolega Nikky ti je savjetovao nesto jednostavniji nacin za koji ne trebas radit (niti je vazan) "Port Binding", samo pazi da spajas routere po principu LAN1 prvog u LAN1 drugog. Tada automatski imas internet na LAN2 ZTE-a, a trebao bi ga imat i na SSID! WiFi-a.