16.04.2017., 12:51
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor mamutarka
ak ti pomaže, ja sam svojevremeno probao preći na Android, bio je to Nexus 4, tada flagship, prodao ajfon 4S kupio nexus 4 i super bilo sve..ali nakon pola godine sam se vratio na ajfon ipak, htio sam probat baš zato da nebudem okorijeli Apple fanboy koji nezna za ništa drugo
nije nexus bio loš, ali eto..danas je možda s pixelom bolja situacija, neznam, nebum probavao za sada..meni ajfon paše, NETREBAM jack za slušalice, NETREBAM customiziranje ikonica, NETREBAM ništa što android nudi a ajfon nema, da to sve trebam bio bih na androidu bez razmišljanja, ali to sam samo ja, svako ima svoje potrebe i prema njima neka si kupuje mobitel, biriga me oće dat 1000 ili 7000kn kolko sam ja dao za 7 Plus, svako sa svojim parama nek radi šta što ga volja i što ga veseli 
|
Točno to, svatko si kupuje ono što želi bez obzira na cijenu i to treba uvažavati. Kod mene je situacija opet obrnuta, prošle godine sam dobio 6S kao službeni i vratio sam ga nakon nekoliko mjeseci. Jeste, služio me je bez problema, ali nije mi to bilo to i jednostavno mi iOS nije sjeo. Uz njega sam privatno koristio Mi4 koji mi je bio puno bolji, ali to sam opet samo ja. Na kraju sam se riješio i njega, uzeo Axon 7 koji ima dual SIM i riješio sve probleme :-)
Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 16.04.2017. u 12:59.
|
|
|