Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Autor Guls
Moja žena je bila testni kunić za sve tri mobilne platrofme (android, win, ios) i tvrdi da je ios nešto najbolje što postoji i da se ništa drugo ne može niti blizu mjeriti s njime.
Meni je malo zbunjujuć, ali mislim da je to trenutna top ponuda što se tiče optimizacije i brzine rada, a možda i hardverski, who knows.
|
Thanks za odgovor. Tako necemu se i ja nadam posto nisam koristio nista sa iOS-om.
Citiraj:
Autor coconut
U jednom trenutku, istovremeno sam imao iP kao službeni mob i Android kao privatni. Svaki od njih je imao i pluseva i minusa. Ako si radio na jednome, lako ćeš se prilagoditi na drugoga. Trebati će ti malo vremena da pohvataš konce, ali nije neki big deal.
Ono što je mene užasno iritiralo kod iP-a je bio prokleti iTunes bez kojega nisi mogao ništa. Po tom pitanju, Android i njegov c/p je svjetlosne godine napredniji.
Osim toga, uz to što je iP kao uređaj skuplji, i masa aplikacija za njega košta dok su droid varijante tih istih aplikacija ili jeftinije ili čak besplatne.
|
C/P bi mi mogao faliti ako ga nema, ali vidim da su neki napomenuli da bez bada ide preko DropBox-a ili da se da klasicno prko USB kopirati pa nemam frke. A ne slusam ni muziku sa moba pa mislim da nece biti problema.
Citiraj:
Autor mamutarka
ja nisam imao iTunes nikada (eventualno davno kad je trebo za aktivaciju moba, sad netreba više), nemam ga ni sad instaliranog, a imam ajfon svo to vrijeme, neznam za kaj treba itunes..vjerojatno za prebacivanje pjesama a to ne radim jer ne slušam pjesme na mobu, a vjerojatno i za to ima neko 3rd party rješenje
tak da ubiti ak ne prebacuješ pjesme netrebaš iTunes
slike prebacujem normalno bez iTunesa..
|
Super, thanks. To me jako razveseilo.
Citiraj:
Autor zvonac
Ma ios je odličan, jednostavan, lagfree, ima neke stvari bolje riješeno neg android i obrnuto, uz uvjet da niste zahtjevni..
Baterija čak i jaaako dobra.. Najviše će se veselit ovi koji češće mjenjaju mobitele, pad cijene rabljenog je minimalan spram ostalih smartfona i tu je definitvno najjači..
Znači, kupite ajfon, dosadi vam, prodate ga praktički za iste novce i vratite se nazad na android, sa ostalim smartfonima na aktualnoj platformi je nemoguća misija to napravit..
Ono kaj me smeta, mesa oko ekrana za izvoz, skup ko sam vrag..
Najjači adut mu je video snimanje, napravili odličan posao..
A fotkanje na njemu nije jača strana, pogotovo ak je to među prioritetima, onda bolje izbjegavat ajfon..
Nego, ajfon 8 bi trebao bit kakti neko osvježenje, očekujem kod nadolazećeg modela: brzo punjenje, veći senzor, manji bezeli, veća batka, stereo zvuk kod snimanja videa..
E da, očekujem znatno veću cijenu za navedene "novitete" i napokon probijanje barijere od 1000€ za osnovni model
Ako sam previše optimističan, onda izuzmite tih par stvari i to dodajte na ajfon 9 ili 10 
|
Ja se nadam da ce ajfon 8 biti ono nesto za mene. Jer, kao sto sam naveo, S8 mi se nije nikako dopao. A kada sam vidio koliko cura ima problema sa S7 Edge nisam htio preci na sljedeci Samsung sa svog S5.
Nadam se samo da ce ajfon 8 imati dobru kameru, ali to cemo vidjeti na jesen ili kada vec izade.
Citiraj:
Autor kvaju
Ja isto mjenjam svako malo, ali evo sad sam se opet zasitio androida, i želim iPhone, ali ovaj koji želim je jako skup, tako da moj savijet, ako želiš malo promjene, go for it, po mom mišljenju ako 10 ljudi das iphone kao prvi telefon, 8 ce ih se kad tad opet vratiti na iPhone. Al opet o ukusu se ne raspravlja, dobro je pa imamo dobru konkurenciju, i tu korisnik dobiva.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
Awesome! Hvala! Stvarno nemam nikakvo iskustvo sa jabukom a uvijek se sve vrti oko nekog prepucavanja a ne nekih direktnih info.
Citiraj:
Autor mamutarka
ponovit ću jedan davno stavljen jutub video, sumira raspravu
6:00 na dalje
|
Ovo je prva liga. Me like.
Citiraj:
Autor imart
Probao bi i ja iphone, ali nedam 6000 kn za proslogodisnji model. Samsung S7 sam platio neotvoren nov iz t- coma 3100 kn dok je apple preskup i stari model.. uzas
|
Kolega vidim da se jako hvatate za cijenu, ja na cijenu uopce ne gledam. Da i jedan i drugi kostaju ajmo reci 6000kn u ovom trenu cu kupiti onog koji je lag free, nece poceti stekati kao npr curin S7 Edge. A nikakav reset ne pomaze. Plus kamera mi je bitna. Sto moram priznati S7 je imao cudo pravo.
Citiraj:
Autor Rista
Android vs iOS, kao korisnik se naviknes na oboje bez problema, jedino ako bas ne mozes zivjeti bez nekih sitnica sto je individualno i nitko ne moze predvidjeti. Ja jedino ne mogu progutati staromodni dizajn, tj ogromne bezelcine i cijenu. Iako za ovo drugo nisu vise ni Android flagshipovi daleko a ne mogu se pohvaliti istim drzanjem cijene.
|
Slazem se oko dizajna, to ej jedino sto me jos malo odbija. Ali posto su glasine da bi ajfon 8 trebao imati ekran prakticki kao S8 onda je to win-win za mene.
Hvala svima jos jednom  i zao mi je sto ovakve stvari cesto zavrse sa komentarima prepucavanja.

Vjerovatno cu vas gnjaviti kada uzmem uredaj 
|