Citiraj:
Autor xlr
Ovo je jako individualno pa ocekuj hejtersko-hvalospjevne komentare prije nego sve eskalira
Konkretno sam kao zadrti androidas sa Nexusa presao na IP7 (pisao u ovoj temi mozda 10 postova o tome, potrazi) i mob mi je dosta dobro sjeo. Htio sam se maknut od androida na neko vrijeme. Jednostavnije je koristenje, OS i settingsi su mi bili nelogicni (navika), sve je pojednostavljeno do te mjere da neke stvari nisam mogao uspjesno odraditi uz sav trud i dobru volju. Ubij me, sad se ne mogu sjetiti konkretnih primjera, ali bili su glupo jednostavni, nesto sto je po defaultu implementirano u android i google appse.
Prodao sam ajfon najvise zbog kamere (to mi je bio jedan od prioriteta). Da je bila u rangu N6P ili SGS7 zadrzao bi ga duze i vjerojatno prezivio te sitnice, tj naucio zivjeti s njima. Mob kao hardverska cjelina je jako dobro zaokruzen i savrseno mi je sjeo. Softverski bi volio da ima opciju-dvije vise, pogotovo kada je u pitanju multitasking i sheranje stvari.
|
Hvala na odgovoru. Baš je odgovorilo na sve što me zanimalo.
Citiraj:
Autor Logi-tech
Po pričanju svatko tko je prešao na iphone se preporodio.Npr. neki stari iphone sa 512mb rama i dan danas vrti sve šta staviš pred njega,jednostavno nemožeš ga zagušit koliko god natrpao aplikacija a ima i dalje vrhunsku kameru i sve ostalo.To su prednosti tog iOS-a.Netreba mu 8gb rama i procesor na 3GHz itd.,cijelo vrijeme radi jednako brzo i pouzdano.Android je ok ali samo ako imaš flagship od bilo kojeg proizvođača,svi ostali mobiteli na androidu ispod 3000kn su praktički loši.Sa iphone nemožeš pogriješit,bilo kojim.
|
To mi je drago za cuti. Najrade bi nešto što je glatko kao Win mobile, ali on je okljaštren za app jako.
Citiraj:
Autor imart
I falit ce ti love u djepu. Mnogo love..
|
Nije do love, da je uzeo bih kineza. Oneplus 3T ili tako nešto
Citiraj:
Autor Gabre
Prijelaz s androida na ios nije nikakav problem, osim sto ce ti falitimasu sitnica sa androida, no opet ovisi i kakav si korisnik i koliko koristis mob.
|
Nisam prezahtjevan niti power user. Kako sam stariji bitna mi je jednostavnost i fluidnost i kamera. Prije mi je bilo samo da je android pa da mogu custom sve i svasta, sada vise ne hvala

Cisto volim svakih par godina uzeti high end mob. A nakon sto sam Galaxy s8 probao u zivo otkazao sam prednarudzbu. Pa se nadam ovdje boljem izboru.