View Single Post
Staro 15.04.2017., 07:29   #1426
Mirrim
Registered User
Moj komp

Mirrim's Avatar

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ovo je jako individualno pa ocekuj hejtersko-hvalospjevne komentare prije nego sve eskalira

Konkretno sam kao zadrti androidas sa Nexusa presao na IP7 (pisao u ovoj temi mozda 10 postova o tome, potrazi) i mob mi je dosta dobro sjeo. Htio sam se maknut od androida na neko vrijeme. Jednostavnije je koristenje, OS i settingsi su mi bili nelogicni (navika), sve je pojednostavljeno do te mjere da neke stvari nisam mogao uspjesno odraditi uz sav trud i dobru volju. Ubij me, sad se ne mogu sjetiti konkretnih primjera, ali bili su glupo jednostavni, nesto sto je po defaultu implementirano u android i google appse.

Prodao sam ajfon najvise zbog kamere (to mi je bio jedan od prioriteta). Da je bila u rangu N6P ili SGS7 zadrzao bi ga duze i vjerojatno prezivio te sitnice, tj naucio zivjeti s njima. Mob kao hardverska cjelina je jako dobro zaokruzen i savrseno mi je sjeo. Softverski bi volio da ima opciju-dvije vise, pogotovo kada je u pitanju multitasking i sheranje stvari.
Hvala na odgovoru. Baš je odgovorilo na sve što me zanimalo.

Citiraj:
Autor Logi-tech Pregled postova
Po pričanju svatko tko je prešao na iphone se preporodio.Npr. neki stari iphone sa 512mb rama i dan danas vrti sve šta staviš pred njega,jednostavno nemožeš ga zagušit koliko god natrpao aplikacija a ima i dalje vrhunsku kameru i sve ostalo.To su prednosti tog iOS-a.Netreba mu 8gb rama i procesor na 3GHz itd.,cijelo vrijeme radi jednako brzo i pouzdano.Android je ok ali samo ako imaš flagship od bilo kojeg proizvođača,svi ostali mobiteli na androidu ispod 3000kn su praktički loši.Sa iphone nemožeš pogriješit,bilo kojim.
To mi je drago za cuti. Najrade bi nešto što je glatko kao Win mobile, ali on je okljaštren za app jako.

Citiraj:
Autor imart Pregled postova
I falit ce ti love u djepu. Mnogo love..
Nije do love, da je uzeo bih kineza. Oneplus 3T ili tako nešto

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Prijelaz s androida na ios nije nikakav problem, osim sto ce ti falitimasu sitnica sa androida, no opet ovisi i kakav si korisnik i koliko koristis mob.
Nisam prezahtjevan niti power user. Kako sam stariji bitna mi je jednostavnost i fluidnost i kamera. Prije mi je bilo samo da je android pa da mogu custom sve i svasta, sada vise ne hvala Cisto volim svakih par godina uzeti high end mob. A nakon sto sam Galaxy s8 probao u zivo otkazao sam prednarudzbu. Pa se nadam ovdje boljem izboru.

Zadnje izmijenjeno od: Mirrim. 15.04.2017. u 08:04.
Mirrim je offline   Reply With Quote