Tema: Raspberry Pi
View Single Post
Staro 14.04.2017., 17:18   #730
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ovako, imam problem. Možda sam trebao u temu o Kodiju ali ovakav problem namam na Android TV-u, a tu imam. Znači instalirao sam Kodi na Rasberry Pi 3 Model B. Nemam OpenELEC nego sam ga maznuo na difolt Raspbian jer mi treba operacijski sustav za neke sitnice.

Naime, Quasar add-on se ponaša veoma čudno. Prvo sam ga instalirao preko online repozitorija, pa mi je javljao da ne može naći armv7 repos. To sam riješio da sam skinuo armv7 verziju ručno i instalirao direkt sa diska u Kodiju. Quasar Burst je instaliran bez problema. Podignem Kodi, krene Quasar daemon, otvorim Quasar, preko bursta nađe sourceove i odaberem sadržaj. Ali kad treba krenuti skidanje, Quasar cijelo vrijeme traži seedove i download nikad ne započne (zastane na poruci Buffering ili Finding). Torrent uspijem pokrenuti jednom u 10 puta možda ali i tad zna prekinuti. Kad skidanje ne započne, a prekinem proces, Kodi mi javlja da se Quasar srušio i da se restarta. Ima netko možda sličan problem?

Čini mi se da su Kodi add-oni na Raspberryu dosta mušičavi. Imam dojam da na Android TV-u (znači baš pravi Android TV ne oni Android box-ovi) puno bolje radi.
tutix je offline   Reply With Quote