wooden znam da ima i u drugim dućanima po sličnim cijenama i da nije neka ponuda, ALI cura sebi naručuje neke sitnice za ~100kn i kad uzmem disk od ~400kn imam besplatnu poštarinu, ako uzmem u drugom dućanu moram plaćat i poštarinu 20-40kn (kako u kojem dućanu, recimo protis 432 + 30kn i to je već 462kn) i onda me opet izađe više... Ali nebitno, na kraju smo odustali od tog diska i abrakadabre jer sam vidio sniženja na e-kupi pa sam se ipak odlučio za ovaj disk jer ima jako dobre recenzija na newegg i još par stranica gdje sam gledao, a cijena nije toliko strašno veća
klik tako da će i ona uzeti na ekupi jer ima iste stvari i tu po sličnim cijenama pa ćemo i ovdje imati besplatnu poštarinu + plaćam pouzećem (što me je najviše i privuklo) pa se ne moram sekirat oko toga hoće to stići ili ne, ako stigne platim ,ako ne stigne ne platim i super

BTW imaju i na ekupi tog maxtora ali daju samo 2god garancije (i to sam ih kontaktirao da vidim jeli neka greška ali dobio sam odg "Nažalost kod nas se ostvaruje samo 24 mjeseci garancije.".