Ja isto nisam nikad sa Gbytom imao problema, 3-4 ploc kod mene i par kod prijatelja.
Nijedna nije krepala sama od sebe, jedina zrtva je bila kad je cura nogom odvalila usb stick i napravila kratki spoj na kucistu i spalila plocu na konektoru. Probam nac sliku negdje
Slika
Kolega uzeo neku RoG asus plocu (namjerno malo slovo) od 2700kn. Samo problemi, bios hoce-nece. Ne radi namjestanje krivulje ventova u biosu, svako malo bloka bios, tj ne hebe postavke 2%, pa reboot i back to work. Nema quick boot kojeg imam od doba prokletog bartona. Bios updatei nisu pomogli, a i nije me briga vise. Sad u bios nemoze nikako. Comp mu radi, reko mu ako hoces bios, mogu probat clear cmos, ako ploca i dalje bude glupa, probbly gubis boot order i onda neces moc bootat win jer nemozes birat disk, pravac servis. A posto mu je vaznije igranje od svega ostalo je kako je. Nasao i druge sa tim problemima na forumu. Preskupa ploca za par ledica sa tonom musica.
Back to topic, mozda se Gbyte totalno pokvario s vremenom, nisam to osobno primjetio, mozda Druga Brku jednostavno ne vole...neznam.