View Single Post
Staro 13.04.2017., 08:43   #27
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
ali kazati da je neka cpu arhitektura generalno losa zbog losijih preformansi kod odredjenih instrukcija je neozbiljno za velikog decka
Ne vidim kojim si polinomskim aproksimacijama i linearnim rekurzijama dosao do tih zakljucaka, ili ih eventualno nametnuo meni. Tko je razumio, shvatit ce.

Meni je samo bilo interesantno da tvoji "veliki decki" koji instaliraju Čmark i objave rezultat nisu uzeli kod u ruke i napravili posao. Moji veliki decki su mi skrenuli paznju na cinjenice koje sam naveo prije izlaska Ryzena i pomogli mi testirati pruzajuci hardver. Source i dokumentaciju sam naveo. Razumijevanjem koda i testiranjem performansi nije bilo tesko za potvrditi njihove navode, a nisam vidjao u AMD-ovim pitchevima kako se busaju s tim informacijama bas...

Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
Obozavam online ratnika koji ovakva neka vrijedanja ne bi smio ponoviti face to face..
Imas potpuno pravo, izbjegavam nalazit se na istim fizickim lokacijama s inkompetentnim polusvijetom.

No ne uznemiruj se, jednakim elementarnim nerazumijevanjem tematike ali zarkom potrebnom za afirmacijom nastali su i tvoji prijatelji iz The Flat Earth Societya kao i slicnih grupacija. Pa ponavljam, ako na temu nemas nista pametno za reci (a do sada nisi imao, sto navodi na sumnju da u principu nikada ni neces), nema potrebe da se javljas.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote