@OC freak
Da si postavio davno obećane recenzije i kakve screeshotove, nebi ja pričao "gluposti"

ovako, izvor informacija su (mi) recenzenti i forumi (konkretno OCN i Gigabyte forum). A što se UEFI BIOSa tiče, i dalje se da pročitati na puno mjesta kako to još nije to.
Kome vjerovati, tebi na "majke mi" ili ljudima koji ekšuali postaju screenshotove i YT uratke? Ne kažem da lažeš i ne mislim da lažeš, ali osim fotki kutija tvojih ploča, niš konkretno. Shvaćam ako si pod kakvim NDA...
Osobno kad mi dođu komponente mislim zaspamat forum za screenovima, fotkama i odgovorim svima na svako pitanje. Nemoj reći samo da ne objavljuješ ništa jer nemaš vremena.
Otvorio sam owners club temu. Javilo se 5 ljudi i nitko nikakav rezultat ičega,.zapažanje kod OCa i slično nije objavio.
@Bono
Asusa kupiš vani gdje nije precjenjen. To što je kod nas tako zbog MSANa koji drži urnebesno visoke cijene a ostali ga prate, vani je to više manje kulturno. K7 i C6H maltene koštaju isto. Kod nas ima razlike čak do 500 kuna.
A što se tiče prošlih iskustava, dalo bi se i o tome, no nije to glavni kamen spoticanja u mom slučaju.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk