12.04.2017., 20:31
|
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
Autor jp_rv
đorno.
opet pitanje,jedan drugi uređaj. gore je openwrt BB, stajao je sa strane jedno godinu i po.
korišten je kao repeater i to je uredno radilo. nisam mu radio NIŠTA do sinoć. spojio se, pobrisao wifi mreže, i htio dignut repeater opet . scan, nađem si mrežu, join network - i ne yebe me 2%. na scan listi pokaže signal i sve, ali kad se kao treba spojit - ne desi se ništa.
dodavanjem master mreže, stoji "locked to channel 3 by client " ali ne emitira mrežu. doslovno sam na metar od glavnog routera, signala ima, ali neće se spojit.
ako ga koristim kao dumb ap, onda radi. ali ako je client, onda neće.
probao sam i obrnuto, prvo dignut master interface, a onda client, ali tada se samo pogasi master interface.
koji mu je K?
ideja je bila imat 2 repeatera (glavni router ima 2 mreže, open wifi hotspot i moju kućnu mrežu) pa je ideja bila da openwrt bude dupli repeater, ali ne želi se spojit ni na jednu mrežu.
help plz.
|
opet me nitko ne hebe...
problem sa rješio mikrotikom, 3 minute konfiguracije i evo repeater šljaka sve u 16. ali me čudi zašto me openwrt jebe. radilo je! koristio sam ga da mi repetira signal od hotspota. a sad nikako i nikako.
|
|
|