Brko, Xiaomi flaghshipovi su super kupnja za novce koji se traže. Tu nema dvojbe. Mid range uređaji su kako koji. Recimo s već opjevanim note 3 pro ja nisam imao nikakvih problema. Neki drugi modeli već jesu bili problematični. Neki su bili ok.
Super je da si ti dobio na štelu jeftino samsungov flagship ali nemaju svi tu mogućnost. Ti si dao 800kn ali je netko na firmu morao uzeti još gro uređaja i plaćati će mjesecima nekoliko pretplata. U biti ti je netko "poklonio" dobar dio cijene tog uređaja. Nisu svi te sreće. A što bi kupio za tih 800kn da nisi imao sreće? Koji to samsung vrijedan spomena za te pare vrijedi išta? Brijem da ni nema u ponudi...Ja sam recimo imao "sreće" (u biti moja para) da sam mogao iskeširat 2400kn za P9 koji je tada bio puno skuplji u dućanu a isto sam ga uzeo od čovjeka koji ga je dobio povoljno na pretplatu. Ali on plaća tu pretplatu.
Npr. starcima sam uzeo Homtom HT16 u neutrinu za 500 kn i njima je taj mobitel više nego dovoljan a za te pare mob tih karakteristika nema kod samsunga.....ili bilo kojeg drugog "renomiranog" proizvođača...niti blizu...