edit/ispravak:
laptop (54mbit wlan link):

desktop:

unutar par minuta...nije meni usporio h1 kako sam prije napiso (u 'udarnom' terminu 20-24h), već je to limit wlan veze, otprilike pola od 54 je 17+10mbit...nije puno drukčije bilo ni na t-com-u kad je bilo 50/10, laptop je imo pola od toga...
ovo što veli
Razor je istina, mada nisam ja tu imo šta ozbiljno il neozbiljno shvatit, ali neš mi maslat bezveze, preko telefona il drukčije....i nije ovo bio onaj student koji se javi prvi, već te na ovoga preusmjeri....onda je viši u lancu...
vendetta, po pitanju ovog tvog posta koji je čisto trolanje (osobna provokacija koja će biti prijavljena "upravi", bespotrebni ad-hominem), da nisam ja s TOBOM onda pričao, da nisi ti taj vrli uposlenik? (a ovo sad ti je teorija zavjere i paranoja, ali više zapravo šala!

)
btw. znaš li ti "fino i kulturno" nazvati nekoga, il zazivaš isprve ko i ovdje nekog (mene) koga ne znaš a čije pisanje nisi u ničemu ispravio?
jer šta si ti moje ispravio?
nije to moja teorija, već ono što se ne zbiva samo meni, a većina usera neće pisat ništa o tome jer i ne zna (i jer ne piše na forumima uopće), njima internet "il radi il ne radi".
ja sam "fino i kulturno" nazvo i on mi veli linija degradirana. jesi išta napiso o tome, degradirana na koji način? il si ti pak više za vendette nego za pisanje o činjenicama? meh...
i nisam ja reko da se brzina namjerno smanjiva, čije mi misli trpaš u tipkovnicu? kakvo izvlačenje iz pool-a, kakvo namjerno smanjivanje brzine, kakvi nepoznati ciljevi, o čem pričaš ti, s kime?
ja rekoh da mi brzina nije bila povećana, jer i nije!
platiš jeftino, dobiš jeftino.
oću li tražit skuplje i bolje?
teško....it's good enough.